Духовне життя християнина
 
Головна » 2012 » Липень » 24


Молодь часто ставить запитання щодо проблем розуміння любові. Появляються такі запитання: чим насправді є любов, які почуття її супроводжують і коли ми починаємо по-справжньому любити?
Чи любов - це стан ейфорії, який проявляється трепетом серця, коли бачимо кохану людину, безкритичним замилуванням нею чи спостереженням тільки її переваг і краси? Чи це є постійний добрий настрій, почуття, що додає окриленості й енергії, щоб переставляти гори? Ні, це закоханість.
Закоханість переважно (хоча це зовсім не є правилом!) є початковою фазою зв'язку, немов би вступом до любові. Через якийсь час перетворюється у щоразу зріліші відносини. Тоді помаленьку нам з носа спадають рожеві окуляри, починаємо бачити не тільки переваги, але й вади іншої людини. Відкриваємо не тільки те, що нас об'єднує, але й те, що різнить. Це є час довгих, щирих розмов, розповідей про своє життя, це час справжнього, правдивого піз ... Читати далі »

Переглядів: 1035 | Додав: Nazar199111 | Дата: 24.07.2012 | Коментарі (0)

 
Батьки повинні довіряти своїх дітей Богові
Бог дав первозданним людям — Адаму і Єві — велике благословення бути Його співтворцями. Батьки, діди, прадіди, у свою чергу, теж є співтворцями Бога, тому що вони дають своїм дітям тіло.
Бог, якщо можна так висловитися, зобов'язаний піклуватися про дітей. Коли дитя приймає Святе Хрещення, Бог виділяє йому й Ангела, щоб той охороняв дитину. Таким чином, дитина охороняється Богом, Ангелом Хоронителем і батьками.
Ангел Хоронитель завжди перебуває поблизу дитини й допомагає їй. Чим дорослішою стає дитина, тим більше її батьки звільняються від відповідальності. Якщо батьки повмирають, то Бог — із висоти, і зблизька, а Ангел Хоронитель зблизька — постійно охороняють дитину.
Батьки повинні духовно допомагати дітям, коли ті ще маленькі, тому що, коли вони маленькі, їхні недоліки теж ... Читати далі »
Переглядів: 3334 | Додав: Nazar199111 | Дата: 24.07.2012 | Коментарі (0)

Гріх нечистоти ми поєднуємо найчастіше, якщо не завжди, з сексуальними гріхами. Але нечистота, як головний гріх, є дійсністю набагато глибшою і серйознішою. Сексуальні гріхи - це тільки один з проявів нечистоти, і зведення цієї проблеми тільки до них буде не лише спрощенням, але серйозною помилкою, відчутною в своїх наслідках, бо в цьому випадку симптом вважаємо причиною. Хто так поступає, подібний до лікаря, що пробує шкірні чиряки лікувати мазями, не розуміючи, що має справу з чорною віспою або проказою. Пригляньмося до гріха нечистоти, бо вона, так само як гордість і захланність, є певною екзистенціальною поставою. Що чинить людину нечистою?

Почнемо від самої назви. «Нечистота» означає «заплямування», «забруднення». Слідкуючи за історією цього слова в релігійному контексті, побачимо, що спочатку воно означало ритуально-культову нечис ... Читати далі »

Переглядів: 1082 | Додав: Nazar199111 | Дата: 24.07.2012 | Коментарі (1)

Понеділок, 29.04.2024, 14:46
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Дорогі брати і сестри у Христі якщо ви зайдете як зареєстрований користувач ви зможете побачити на багато більше інформації! А також позбудетесь реклами яка висвітлюється на сайті
Це ваша пожертва
Перехід по рекламі це є Ваша пожертва для подальшого розвитку сайту
Пошук
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 311
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100
Рейтинг@Mail.ru

Духовне життя християнина © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz