Духовне життя християнина
 
Головна » 2011 » Вересень » 30 » А ПІСЛЯ СМЕРТІ ?...
06:28
А ПІСЛЯ СМЕРТІ ?...
А ПІСЛЯ СМЕРТІ ?...
      
       Зараз ти живий; ти дихаєш; ти, напевно, кожний день їж і п’єш.
Ми рухаємося і працюємо, і ми спимо. Одні живуть зі всіма зручностями, інші – прозябають в бідності. Сонце сходить і заходить; десь народжується дитина. Але також завжди хтось помирає. Все життя – це лише щось тимчасове.

       Але що буде зі мною після смерті?
       Навіть якщо я простий християнин, або мусульманин, або індуїст, або іудей, або один із багатьох, які просто невіруючі ні в яку релігію. Ми все одно коли-небудь повинні відповісти на це важливе питання, тому що після короткого земного життя людина переходить до свого постійного житла. Але куди?
       Тому що на кладовищі, де ти, напевно, будеш похоронений, немає місця для твоєї душі, або, якщо би тебе з’їв хижий звір чи хижий птах, вони не можуть поглинути твою душу, або, якщо би твоє тіло спалили на гробовому вогні, твоя душа не згорить у вогні, або, якщо би тебе поглинула морська глибина, твоя душа не потоне в морі.
       Душа твоя не помре ніколи !
       Бог неба й землі сказав: "Всі душі мої".
       Коли-небудь потім твоя душа (ти) зустрінеться зі справами, які ти зробив, коли тіло твоє було живе (в цьому житті) – як з добрими, так і з поганими. Ми можемо правдиво сповідувати Бога, ми можемо жаліти про наші недобрі вчинки, ми можемо навіть повернути вкрадене. Звичайно, все це необхідно. Але ми не можемо викупити свої гріхи.
       Бог Небесний – справедливий Суддя всієї землі, знає твої гріхи і твоє життя: від Нього нічого не приховано. Ти, з твоїми гріхами ніколи не зможеш вступити в БЛАЖЕНСТВО і СЛАВУ майбутнього світу.
       Небесний Бог – люблячий Бог. Він створив план для спасіння твого життя і твоєї душі. Ти не будеш засуджений на вічну загибель і пекельний вогонь, якщо будеш молитися і покаєшся, і висповідаєшся Богу зі своїх гріхів. Бог простить тебе через заслуги Сина Свого Ісуса Христа.
       Ісуса розп’яли за твої погані вчинки і, якщо ти тільки будеш вірити в Ісуса і молитися Йому, Він дасть спокій твоєму життю, а тобі – життя в славі після смерті. Але для цього Ісус повинен спочатку стати твоїм особистим Спасителем. Лише тоді ти можеш бути впевнений в тому, що здобудеш для твоєї душі вічний дім великої радості і утіхи.
       Але...! Пекло і вічний вогонь чекає тих, хто в цьому житті відкине відкупляючу любов Ісуса. Після смерті нічого не можна буде змінити і не буде спасіння. «Тоді скаже і тим, які по ліву сторону: йдіть від Мене, прокляті, у вогонь вічний, приготований дияволу і ангелам його» (Мат.25:41). «А негідного раба викиньте в тьму кромішню: там буде плач і скрегіт зубів» (Мат.25:30).
       В Священному Писанні Бог постійно попереджує про грядущий останній Суд всієї землі. В Священному Писанні пророками передбачено, що перед початком цього Судного дня будуть ясні і великі знамення.
       Перед Його приходом будуть війни і чутки про війни, біди і хвилювання народів, тобто, народи будуть воювати між собою, і їм буде здаватися, що немає можливості вирішити суперечності в поглядах і відносинах.
       В різних частинах будуть землетруси і епідемії. В останні роки все це станеться з надлишком. В Біблії також передбачено, що злі і нечестиві люди стануть ще гірші, і не будуть звертати уваги на перестороги, а полюблять насолоду більше, ніж Бога.
       Ми повинні пам’ятати, що наш праведний і великий Суддя не порахується з нашим нинішнім багатством чи бідністю, нашою славою або безчестям, кольором шкіри, расовою або кастовою приналежністю, чи з нашими переконаннями. Колись ми всі будемо безголосно стояти перед нашим Великим Сотворителем і Суддею, якщо відкинемо запропоноване Ним спасіння.
       В безконечній грядущій вічності не буде часу і годинників, не буде календарів, і вікам не буде числа.
       Дух мук грішників і безбожників буде підніматися на віки вічні, і не буде  кінця радості, пісням, блаженству і утіхам спасенних і викуплених на небесах.
       Зроби вибір сьогодні ! Скоро це вже може бути пізно...
Переглядів: 750 | Додав: Nazar199111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 04.05.2024, 18:11
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Форма входу
Дорогі брати і сестри у Христі якщо ви зайдете як зареєстрований користувач ви зможете побачити на багато більше інформації! А також позбудетесь реклами яка висвітлюється на сайті
Це ваша пожертва
Перехід по рекламі це є Ваша пожертва для подальшого розвитку сайту
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 311
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Rambler's Top100
Рейтинг@Mail.ru

Духовне життя християнина © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz